2500m2 showroom / 150 modellen100% slagingskans De mooiste merken zoals o.a.

           en vele andere…

Megastore WeerseloDichterbij dan je denkt!

Routebeschrijving vanuit Hengelo
Routebeschrijving vanuit Oldenzaal
Routebeschrijving vanuit Almelo
Routebeschrijving vanuit Enschede

Kom langs in onze 2500m2 Megastore beddenwinkel in Weerselo!

De top 4 bedden van De Beddenconcurrent

Aktie!
Uitverkocht
1,950.00
Aktie!
2,599.00

Slapen is een genot!

Slapen op een boxspring is een bele­venis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor iedere nacht zorgeloos slapen.

Lekker ontspannen!

Een ontspannen lichaam werkt beter! Ben je goed uitgerust, dan voel je je fijner, heb je meer energie en dan kun je meer aan.  Een goede nachtrust mag dus niet ontbreken in de eisen en wensen van elke slaper. Een gedegen en goed slaapadvies, daarvoor kom je bij ons! Alle tijd, een goed advies, een passend aanbod en gegarandeerd de laagste prijs!

Laat je lichaam het uitproberen.

Gun je lichaam het ultieme slaapgenot! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? kom langs en laat je adviseren. Wij helpen je op basis van alle wensen en eisen een keuze te maken in de wereld van slapen. Ontdek een van onze bekende merken zoals Pullman, Tempur, Norvic, Serta, BusinessClass, Cinderella, Sunday en Boxholm.Welterusten en tot snel!De Beddenconcurrent is eenvoudig te bereiken vanuit Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Almelo!

De beddenwinkel in Weerselo voor al uw slaapbenodigdheden

Het comfort van een bed wordt bepaald door verschillende aspecten. Zo heb je het matras, beddengoed, bodem, lattenbodem, topmatras en meer. Bij de Beddenconcurrent weten wij dit als geen ander. Kom langs in onze beddenwinkel in Weerselo. In de 2500m2 megastore beddenwinkel in Weerselo kunt u altijd vinden waar u naar op zoek bent. Met een 100% slagingskans van onze beddenwinkel in Weerselo gaat u naar huis met het bed dat u wilt. Kom proef liggen in onze beddenwinkel in Weerselo en kijk welk bed goed bij u past. We hebben het dan niet over even in bed liggen met de jas en schoenen nog aan, maar echt even gaan liggen en de tijd nemen. Onze ervaren slaapadviseurs helpen u graag met het uitzoeken van het perfecte bed voor u. In onze beddenwinkel in Weerselo weten wij dat iedereen anders is. Mensen hebben een andere slaaphouding en lichaamsbouw, juist daarom is het advies van onze slaapspecialisten in de beddenwinkel in Weerselo zo waardevol.

Beddenwinkel in Weerselo met 100% slagingskans

Kom langs in onze beddenwinkel in Weerselo. In ons uitgebreide assortiment bedden en boxsprings vindt u precies wat u zoekt. Met onze top merken zoals Serta, Cinderella en Tempur weet u dat u goed zit. Voor een passend advies en een kopje koffie kunt u langskomen in onze beddenwinkel in Weerselo. De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes van uw leven. Hier ontspant u en komt u tot rust. Daarom is het uitzoeken van een passend bed belangrijk voor uw welzijn. Wanneer zien wij u in onze beddenwinkel in Weerselo? De Beddenconcurrent is dé beddenwinkel van Oost-Nederland. Bij ons komen mensen langs uit heel Overijssel. Zoals uit Ootmarsum, Vriezenveen, Denekamp, Borne, Tubbergen, Delden en meer!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Uit meer dan 50 beoordelingen scoorden we gemiddeld 9,4 uit 10

Ervaar het zelf en kom langs of bekijk het op webwinkelkeur.

Prima zaak

Prima zaak erg vriendelijke mensen ,wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere boxspring…

E. verdriet – 2 weken geleden

Top service

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Top service! Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed …

Younes – 3 weken geleden

Uitstekende voorlichting

Uitstekende voorlichting.

Fam. Nijland – 1 maand geleden