2500m2 showroom / 150 modellen100% slagingskans De mooiste merken zoals o.a.

           en vele andere…

Megastore Weerselo
Dichterbij dan je denkt!

Routebeschrijving vanuit Hengelo
Routebeschrijving vanuit Oldenzaal
Routebeschrijving vanuit Almelo
Routebeschrijving vanuit Enschede

Beddenwinkel Twente

Als je in Twente woont en op zoek bent naar een nieuw bed, een nieuwe boxspring of een nieuw matras dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze showroom in Twente die 2500 m2 groot is, biedt voldoende mogelijkheden om een keuze te maken die bij je past. Met een reistijd die nooit groter is dan een half uurtje kan je bij ons, de grootste beddenspeciaalzaak van Oost-Nederland op je gemak de verschillende bedden en boxsprings bekijken. Onder het genot van een kop koffie kan je de bedden bekijken en zoeken wat bij jou past voor een goede nachtrust. Ook kan je bij de Beddenconcurrent in Twente volop inspiratie opdoen om van je slaapkamer een plaats te maken waar je niet alleen een goede nachtrust hebt maar ook helemaal tot rust komt. Bij de Beddenconcurrent in Twente vind jij het bed dat bij je past.

Kom langs in onze 2500m2 Megastore beddenwinkel in Twente!

De top 4 bedden van De Beddenconcurrent

Aktie!
Uitverkocht
1,950.00
Aktie!
2,599.00
Bed kopen in Hengelo

Bekende merken bedden in Twente

Als je kijkt naar de merken die wij leveren dan zie je dat dit de bekende merken zijn als het gaat om een boxspring of een matras. Merken die zich door de loop der tijd heen hebben bewezen en die als geen ander weten waar de behoefte ligt. Die weten op welk punt van het matras je net wat meer ondersteuning kan hebben en waar niet. Die meedenken en mee ontwikkelen met de behoefte die anders is geworden als het om een bed gaat. Door onze afspraken die we met hen hebben gemaakt kunnen wij de bedden voor een lagere prijs leveren omdat we geen kosten kwijt zijn aan de groothandel. Niet voor niets dat wij een slagingskans van 100% garanderen in onze beddenzaak!

Volop bedden keuze in Twente

We werken samen met de fabrikanten die kwalitatief goede bedden en boxsprings maken. We gaan ervan uit dat kwaliteit namelijk beter is voor een goede nachtrust. Uitgerust wakker worden betekent dat je uitgerust en opgewekt aan de nieuwe dag kan beginnen. Of het nu gaat om een boxspring in een moderne stijl, in een klassieke stijl, in een landelijke stijl of misschien wel in een industriële stijl, wij hebben het op voorraad of kunnen het leveren. Of je nu andere poten onder het bed wil hebben of je nu een bijzondere kleur voor je bed wilt. Wij hebben doordat we de grootste zijn in de regio Twente alles in huis om je ideale bed samen te stellen.

Verschillende bed maten

Welke maat bed iemand wil is voor iedereen anders. Een eenpersoonsbed heeft andere afmetingen dan een tweepersoonsboxspring. Wij snappen dat je graag een bed hebt waar je in past. Dus een bed die langer is dan gebruikelijk is geen probleem, een boxspring die wel aan de standaardmaten voldoet is uiteraard ook geen probleem. En dat je dan ook nog een keuze kan maken voor het soort matras en de bediening van je bed die elektrisch kan of misschien wel niet aanwezig hoeft te zijn, snappen we ook helemaal. Daarom kan je een bed of boxspring altijd aanpassen aan de eisen en wensen die jij hebt. Kom langs in onze Beddenwinkel in Twente om de opties te bespreken.

Beddenzaak Hengelo
Beddenwinkel Hengelo

Eerlijk bedden advies in Twente

Omdat een bed tegenwoordig meer is dan alleen een slaapplaats is eerlijk advies noodzakelijk. Je wil immers niet alleen het beste bed of de beste boxspring hebben om in te slapen. Je wil ook graag de juiste keuze maken als het gaat over het juiste matras. De slaapkamer is ondertussen veel meer dan alleen een slaapplaats. Denk aan een ontbijt op bed, uitslapen op een zondagochtend en compleet tot rust komen. Zoek een bed uit bij de Beddenconcurrent in Twente dat helemaal bij je past. Wij voorzien je van een (h)eerlijk advies.

Kom langs bij de Beddenconcurrent in Twente

Omdat we de grootste beddenspeciaalzaak zijn in Oost-Nederland is het als je in Twente woont absoluut de moeite waard om een keer langs te komen. Door onze unieke showroom en ruime parkeergelegenheid ben je van harte welkom om te kijken en inspiratie op te doen om je slaapkamer in te richten zoals het bij je past.

Voordelen van De Beddenconcurrent in Twente

Er zijn veel voordelen om bij ons je bed of boxspring in Twente te kopen!

  • We zijn 7 dagen in de week open. Op vrijdagavond hebben we een koopavond. Je kunt dus elke dag van de week langskomen om te kijken welk bed bij je past
  • We bieden een lage prijsgarantie door de rechtstreekse afspraken die we met de fabrikanten maken
  • We bieden een ruime keuze aan. We zijn niet voor niets de grootste in de regio Twente
  • We geven deskundig advies en weten wat het beste matras is die bij jouw lichaam past
  • We bieden een uitstekende service
  • Gegarandeerd de laagste prijs!

De bedden en boxsprings van De Beddenconcurrent zijn niet alleen populair bij mensen uit Twente. Wij verwelkomen ook regelmatig bezoekers in onze beddenzaak uit andere steden zoals Almelo, Enschede en Oldenzaal.

100% slagingskans

Slaapbenodigdheden in Twente

Een goed bed of een goede boxspring moet volgens ons voldoen aan een aantal belangrijke criteria. Als eerste moet het ervoor zorgen dat je een goede nachtrust hebt. Dit punt is het allerbelangrijkste want wie niet goed uitrust, heeft hier de gehele dag last van. Het tweede is dat het er ook mooi uit moet zien en moet passen bij je interieur. Een slaapkamer die mooi is ingericht met een kwalitatief goede boxspring en een matras die je ondersteuning biedt bij het slapen zijn net die slaapbenodigdheden die ervoor zorgen dat je nachtrust ook een echte nachtrust is. Zoek een bed uit bij de Beddenconcurrent in Twente en laat je verrassen.

Je slaagt altijd bij de Beddenconcurrent in Twente

Door ons grote aanbod aan verschillende bedden en boxsprings, door onze ervaring en deskundige advies, slaag je bij ons altijd. We zoeken samen met jou naar de slaapoplossing die voor 100% bij je past. Pas dan zijn wij tevreden. Wij willen niets liever dan dat jij uitgerust wakker wordt na je nachtrust. Dat je met veel plezier naar je bed kijkt en dat je weet dat jouw keuze de beste voor je was. Kom gerust langs bij ons in Twente om inspiratie op te doen of om onder het genot van een kop koffie advies te vragen wat het beste bij jou past.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Uit meer dan 50 beoordelingen scoorden we gemiddeld 9,4 uit 10

Ervaar het zelf en kom langs of bekijk het op webwinkelkeur.

Prima zaak

Prima zaak erg vriendelijke mensen ,wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere boxspring…

E. verdriet – 2 weken geleden

Top service

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Top service! Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed …

Younes – 3 weken geleden

Uitstekende voorlichting

Uitstekende voorlichting.

Fam. Nijland – 1 maand geleden