2500m2 showroom / 150 modellen100% slagingskans De mooiste merken zoals o.a.

           en vele andere…

Megastore Weerselo
Dichterbij dan je denkt!

Routebeschrijving vanuit Hengelo
Routebeschrijving vanuit Oldenzaal
Routebeschrijving vanuit Almelo
Routebeschrijving vanuit Enschede

Beddenwinkel Tubbergen

Als je op zoek bent naar een beddenspecialist dan kom je als je in Tubbergen woont vanzelf uit bij de beddenconcurrent. Opslechts 10 min. rijden van Tubbergen vind je hier alles wat je nodig hebt. Zowel een nieuw bed of een nieuwe boxspring vind je bij de Beddenconcurrent bij Tubbergen. Met een oppervlakte van 2500 m2 hebben wij ruim 150 verschillende bedden en boxsprings staan die voldoen aan de kwalitatief hoge eisen die je mag stellen. Door het samenwerken met gerenommeerde fabrikanten is er altijd een bed te vinden die voldoet aan je wensen. We zijn er trots op om te kunnen zeggen dat we de grootste beddenwinkel bij Tubbergen zijn en in Oost-Nederland.

Kom langs in onze 2500m2 Megastore beddenwinkel bij Tubbergen!

De top 4 bedden van De Beddenconcurrent

Aktie!
Uitverkocht
1,950.00
Aktie!
2,599.00

Groot assortiment bedden dichtbij Tubbergen

Wij leveren bedden en boxsprings die van een goede kwaliteit zijn. We vinden het belangrijk dat je van een goede nachtrust kan genieten. Als je immers uitgerust wakker wordt, kan je ook opgewekt en vol energie aan je nieuwe dag beginnen. Naast de verschillende bedden die wij hebben, bieden we ook een ruime keuze aan in matrassen. Onze matrassen zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt zodat je lang van je bed, je boxspring of je matras in Tubbergen kan genieten. In sommige gevallen is de ombouw van je bed zo naar wens dat je deze ombouw graag weer terug wilt zien bij het kiezen van een nieuw bed in Tubbergen. Ook daarbij kunnen wij je helpen.

Unieke samenstelling van je bed

Naast de vele standaardbedden die wij verkopen, is het ook mogelijk om een bed aan te passen aan jouw eisen en behoeften. Je wil misschien wel een bed in een landelijke stijl met moderne poten of je zoekt misschien wel een specifieke kleur die je niet direct in een stijl kan plaatsen. Door het samenwerken met de verschillende fabrikanten en de verschillende kleuren die zij gebruiken, zijn deze zaken allemaal te bespreken en aan te passen. Want iedereen mag het bed kiezen wat hij wil. Wij zorgen ervoor dat je wensen meegenomen worden.

Verschillende voorkeuren

Naast de voorkeuren op het gebied van de kleur en de poten van je bed is het formaat van je bed ook belangrijk. Ben je bijvoorbeeld erg lang dan is een bed van 2.20 meter een goede optie. Wil je een breed bed of juist een smaller exemplaar? Ook dat is mogelijk bij de Beddenconcurrent dichtbij Tubbergen. Bijna elke maat is tegenwoordig leverbaar. Daarnaast kan je ook nog kiezen of je een elektrische bediening van je bed wil of dat je dit niet nodig vindt. Een derde optie waar je de voorkeur bij kunt uitspreken en waar we graag over meedenken is je matras. Wat vind jij belangrijk in een matras. Zoek je stevigheid of juist een zacht matras. Wat heb jij nodig om lekker te slapen? Welke houding heb je in bed? Wij analyseren hoe je slaapt en helpen je om een bed bij Tubbergen uit te zoeken dat goed bij je past.

Beddenzaak Oldenzaal
Bed kopen Oldenzaal

Deskundig personeel

Wij zijn niet alleen de grootste in Oost-Nederland, wij hebben ook de meeste keuze in bedden dichtbij Tubbergen. Daarom vinden wij dat je ook een eerlijk advies moet krijgen. Een eerlijk advies over de kwaliteit van je keuze, over de manier waarop je slaapt en over welk product past bij jouw ideeën. Daarom hebben wij deskundig personeel dat in staat is om aan de hand van wat eenvoudige vragen te bedenken wat er bij je past en het beste voor je is. Want een goed matras en een goede slaaphouding zorgen voor meer energie op de dag. Iedereen heeft behoefte aan een goede nachtrust. De Beddenconcurrent zit dichtbij Tubbergen en ontvangt je graag om voor jou het perfecte bed uit te zoeken!

De Beddenconcurrent is dichterbij Tubbergen dan je denkt

Als je met je eigen ogen wil zien wat we allemaal te bieden hebben, als je wil weten hoe we jou het beste advies geven of als je op zoek bent naar een bed dan is het goed om te weten dat we maar 10 minuten rijden van Tubbergen vandaan zitten. We zijn elke dag geopend dus je bent van harte welkom om een keer langs te komen. De Beddenconcurrent is de beddenzaak bij Tubbergen voor slaapadvies en bedden in alle soorten en maten.

Voordelen van de Beddenconcurrent bij Tubbergen

De voordelen van je bed kopen bij de beddenconcurrent op een rijtje:

  • We zijn de grootste van Oost-Nederland en hebben daardoor de meeste keuze
  • We werken met een lage prijsgarantie omdat we rechtstreeks inkopen bij de fabrikant zonder tussenkomst van de groothandel
  • We geven een deskundig advies over je slaaphouding en wat het beste bij jouw maner van slapen past
  • Een goed en gedegen slaapadvies
  • We bieden inspiratie door de vele woonstijlen die in onze showroom te vinden zijn
  • Goede service en een hoge klanttevredenheid zijn voor ons belangrijk

De bedden en boxsprings van De Beddenconcurrent zijn niet alleen populair bij mensen uit Tubbergen. Wij verwelkomen ook regelmatig bezoekers in onze beddenzaak uit andere steden zoals Almelo, Enschede en Hengelo.

100% slagingskans

Meer dan alleen bedden, dichtbij Tubbergen!

Een goed bed of boxspring is tegenwoordig belangrijker dan vroeger. De slaapkamer is door de jaren heen erg veranderd. Een ontbijt op bed, het kijken naar je televisie of het nog even streamen van een serie op je tablet zijn allemaal zaken die vanzelfsprekend zijn geworden. Deze zaken zorgen ervoor dat de inrichting van de slaapkamer meer eisen met zich meebrengt. Als grootste beddenspeciaalzaak van Oost-Nederland weten wij dit ook en daarom kunnen wij hierover gespecialiseerd advies geven. Wat zijn je wensen als het om je slaapkamer gaat en waaraan moet je bed voldoen. Die wensen vertalen wij naar de juiste keuze als het gaat om je bed, boxspring of matras. Kom langs uit Tubbergen bij onze beddenspeciaalzaak voor een passend advies en scherpe prijzen.

De Beddenconcurrrent Tubbergen: 100% slagingskans

Als je bij ons komt dan is er een 100% kans dat je slaagt. Wij hebben de kennis en de ervaring om je goed te helpen. Wij hebben een ruime keuze die je inspiratie geeft. Wij hebben goede adviseurs die kunnen helpen met de vragen die je hebt op het gebied van slaap en de beste slaaphouding. Kom gerust langs vanuit Tubbergen en merk dat je met 10 minuten rijden onder het genot van een kop koffie een uitstekend advies kan krijgen. We rekenen erop dat jij net zoals alle andere mensen uit Tubbergen die wij geholpen hebben ook voor 100% zal slagen bij ons. Kom bij ons langs in Tubbergen, de koffie staat klaar.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Uit meer dan 50 beoordelingen scoorden we gemiddeld 9,4 uit 10

Ervaar het zelf en kom langs of bekijk het op webwinkelkeur.

Prima zaak

Prima zaak erg vriendelijke mensen ,wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere boxspring…

E. verdriet – 2 weken geleden

Top service

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Top service! Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed …

Younes – 3 weken geleden

Uitstekende voorlichting

Uitstekende voorlichting.

Fam. Nijland – 1 maand geleden