2500m2 showroom / 150 modellen100% slagingskans De mooiste merken zoals o.a.

           en vele andere…

Megastore Weerselo
Dichterbij dan je denkt!

Routebeschrijving vanuit Hengelo
Routebeschrijving vanuit Oldenzaal
Routebeschrijving vanuit Almelo
Routebeschrijving vanuit Enschede

Beddenwinkel Delden

Als je op zoek bent naar een beddenwinkel in de omgeving van Delden dan kom je vanzelf uit bij de Beddenconcurrent. Met een oppervlakte van ruim 2500 m2 de grootste speciaalzaak in de omgeving en Oost-Nederland. Onze winkel ligt slechts 20 minuten rijden van Delden en biedt alles wat je op het gebied van slaapkamers en de inrichting hiervan mag verwachten. Wij werken samen met de gevestigde merken op het gebied van slapen, hierdoor zul je hier jaren plezier van hebben. Je zal verzekerd zijn van een goede nachtrust omdat wij enkele kwalitatieve bedden verkopen. Bekijk hieronder alvast ons assortiment en kom langs voor een persoonlijk en professioneel slaapadvies op maat! Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kom langs in onze 2500m2 Megastore beddenwinkel bij Delden!

De top 4 bedden van De Beddenconcurrent

Aktie!
Uitverkocht
1,950.00
Aktie!
2,599.00
Beddenwinkel Enschede

Grootste assortiment bedden in Delden op slechts 20 min. afstand!

Omdat we de grootste beddenzaak zijn in Oost-Nederland kunnen wij met trots zeggen dat we ruim 150 verschillende bedden of boxsprings hebben staan in onze grote showroom. Kom langs om de bedden te bekijken en om te voelen hoe de bedden liggen. Bij het proef liggen zul je ervaren dat wij enkel bedden van hoge kwaliteit leveren die lang mee gaan. Maar niet alleen voor een bed of boxspring zijn wij de grootste leverancier. Ook voor een nieuw matras hebben wij een brede keuze. Bij onze beddenzaak heb je altijd een slagingskans van 100%!

Elk bed is uniek

Wij vinden dat een goed bed voor iedereen belangrijk is. Service bij het kiezen van een geschikte boxspring staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Ons assortiment bevat onder andere boxsprings met een klassiek of moderne uitstraling. De meeste boxsprings die wij verkopen zijn in meerdere kleuren en stoffen leverbaar. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende poten die je wilt. Je kan dus een uniek bed samenstellen die helemaal past bij de rest van je interieur. Kies je eigen stijl of laat je inspireren door de vele stijlen die in onze showroom te bewonderen zijn.

Aanpassen van een bed

Er zijn veel dingen die je misschien wel anders wilt aan je bed dan gebruikelijk is. Misschien wil je een extra breed of een extra lang bed. Veel bedden zijn in verschillende formaten leverbaar. Een bed hoort te voldoen aan jouw voorkeuren en opties. Dit houdt in dat je naast de materiaal keuze ook kunt kijken naar extra luxe. Dit kan een elektrisch bedienen zijn waardoor je bed kan bijstellen als je televisie wilt kijken of een boek wilt lezen. Met een ruimte keuze in boxsprings en matrassen is het dan ook niet vreemd dat wij een slagingskans van 100% garanderen. Je bent daarom van harte welkom in onze beddenwinkel in Weerselo.

Bedden en boxsprings Enschede

Deskundig advies voor al jouw wensen dichtbij Delden

Een bed of boxspring in de buurt van Delden kopen is niet iets wat je zomaar even doet. Je wilt graag weten of het bed bij je wensen en eisen past. Doordat het een duurdere aankoop is, wil je graag voelen hoe een matras ligt en weten welke het beste bij jou past. Het professionele team van De Beddenconcurrent levert graag advies op maat over de mogelijkheden en adviseert graag over hoe jouw slaapcomfort verhoogt kan worden. Door onze jarenlange ervaring weten we welke boxsprings aansluiten op jouw behoeftes zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw slaap.

Langskomen bij De Beddenconcurrent

Kom gerust langs voor een goed slaapadvies! Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je tijdens de dag beter kan presteren. Binnen 20 minuten ben je vanaf Delden bij de grootste beddenzaak uit Oost-Nederland en kunnen wij je helpen met het maken van de juiste keuze.maak een afspraak!

Voordelen van De Beddenconcurrent dichtbij Delden

Er zijn een aantal voordelen die voor jou als klant interessant zijn, waardoor je bij ons aan het juiste adres bent:

  • Lage prijzen omdat we rechtstreek afspraken maken met de fabrikant
  • Een uitgebreide keuze. Ruim 150 bedden en boxsprings
  • Op slechts 20 minuten van Delden
  • De grootste beddenspecialist van Oost-Nederland
  • Goede service en klanttevredenheid
  • 7 dagen per week geopend
  • Gedegen slaapadvies over houding en keuze van het bed

De bedden en boxsprings van De Beddenconcurrent zijn niet alleen populair bij mensen uit Delden. Wij verwelkomen ook regelmatig bezoekers in onze beddenzaak uit andere steden zoals Almelo, Oldenzaal en Hengelo.

100% slagingskans

De beddenwinkel bij Delden voor al uw slaapcomfort

Hoewel wij weten dat veel mensen ons vooral bezoeken voor een nieuwe boxspring is er toch meer te zien in onze ruime showroom. Wij bieden inspiratie om je slaapkamer anders in te richten. Wij hechten steeds meer waarde aan een mooie slaapkamer met een goed bed. Daarom werkt De Beddenconcurrent samen met de gevestigde merken. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van een boxspring en matras garanderen. Door een goede nachtrust kan je ook uitgerust aan de nieuwe dag beginnen. Die insteek proberen we in onze adviezen mee te geven.

Beddenwinkel bij Delden, je slaagt altijd!

Als je op zoek bent naar een boxspring of een matras dan slaag je bij ons altijd. We zijn niet voor niets de grootste in Oost-Nederland. Daardoor vinden wij ook dat we de beste keus moeten laten zien en het beste advies moeten geven zodat je altijd de beste matras, bed of boxspring hebt die bij je past. Door onze hoge kwaliteit en uitgebreid aanbod weten wij dat als je bij ons niet zou slagen, je dit ergens anders ook niet zal doen. Je bent van harte welkom om onze showroom te bekijken.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Uit meer dan 50 beoordelingen scoorden we gemiddeld 9,4 uit 10

Ervaar het zelf en kom langs of bekijk het op webwinkelkeur.

Prima zaak

Prima zaak erg vriendelijke mensen ,wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere boxspring…

E. verdriet – 2 weken geleden

Top service

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Top service! Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed …

Younes – 3 weken geleden

Uitstekende voorlichting

Uitstekende voorlichting.

Fam. Nijland – 1 maand geleden