Routebeschrijving vanuit Hengelo
Routebeschrijving vanuit Oldenzaal
Routebeschrijving vanuit Almelo
Routebeschrijving vanuit Enschede

Beddenwinkel Enschede

Wil je graag een keer persoonlijk en professioneel geadviseerd worden in een beddenwinkel in Enschede? Of wil je gewoon rustig komen kijken naar de vele verschillende modellen en mogelijkheden? Kom dan langs in de beddenwinkel van De Beddenconcurrent! Onze 2500m2 grote megastore vind je aan de Echelpoelweg 1 in Weerselo, slechts 23 minuten rijden vanaf Enschede. Plan je snelste route!

Met een collectie van ruim 150 bedden en boxsprings is onze beddenzaak de grootste van Oost-Nederland. Niet voor niets dus dat wij regelmatig bezoekers verwelkomen uit Enschede. Bekijk hieronder alvast ons assortiment en kom langs voor een persoonlijk en professioneel slaapadvies op maat! Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Routebeschrijving vanuit Enschede
2,599.00
Aktie!
1,199.00
Aktie!
2,599.00
Aktie!
1,349.00
Beddenwinkel Enschede

De grootste collectie bedden op slechts 20 min. afstand van Enschede

In de beddenzaak van De Beddenconcurrent vind je maar liefst 150 verschillende bedden en boxsprings. Zo zit er voor iedere smaak en voor elke portemonnee wel een passend bed tussen. Daarnaast hebben we ook een zeer ruim assortiment matrassen, kussens, dekbedden en toppers. Allemaal uit voorraad leverbaar tegen de beste prijs.

Ons assortiment bestaat uit diverse A-merken die staan voor een lange levensduur en hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan Business Class, Boxholm en Norvic. Elk merk heeft zo zijn eigen stijl en unieke eigenschappen, zodat er altijd wel één past bij jouw wensen en eisen. Bij onze beddenzaak heb je dus altijd een slagingskans van 100%!

Stel jouw perfecte bed of boxspring samen

Eén van de aspecten die onze beddenwinkel zo uniek maakt is de mogelijkheid tot het volledig personaliseren van jouw bed of boxspring. Kies het formaat, de kleur, de stijl van de poten, het type matras en nog veel meer! Ook kan je luxe opties toevoegen, zoals het elektrisch kunnen verstellen van het bed. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Professioneel en persoonlijk advies op maat in onze beddenwinkel

Wat daarnaast voor veel mensen uit Enschede een reden is om bij De Beddenconcurrent langs te komen is het professionele en persoonlijke advies van onze specialisten. We luisteren naar jouw wensen en geven je zo een gedegen en goed slaapadvies. Door ruime ervaring in de wereld van slapen weten wij precies hoe we jou het beste kunnen helpen. Zo word jij elke dag uitgerust wakker en kan je weer vol energie aan de dag beginnen!

Bedden en boxsprings Enschede

Onderschat een goede nachtrust niet!

Iets wat veel mensen onderschatten is het effect van een goede nachtrust. Met een uitgerust lichaam voel je je beter, fitter en heb je meer energie om de dag door te komen. Echter is er geen magische combinatie die voor iedereen werkt. Onze specialisten luisteren daarom aandachtig naar jouw wensen en eisen, waardoor we tot het perfecte advies voor jou kunnen komen.

Advies of hulp nodig? Kom langs in onze beddenzaak!

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je graag geadviseerd worden over de vele mogelijkheden? Breng dan een bezoekje aan onze megastore in Weerselo. Onze specialisten staan 7 dagen per week voor je klaar en helpen graag. Plan je route vanuit Enschede of maak een afspraak!

De voordelen van De Beddenconcurrent op een rijtje:

 • 7 dagen per week geopend
 • Ruim assortiment van kwalitatieve merken
 • Oneindig veel mogelijkheden voor een bed of boxspring op maat
 • Een goed en gedegen slaapadvies
 • Gegarandeerd de laagste prijs!

De bedden en boxsprings van De Beddenconcurrent zijn niet alleen populair bij mensen uit Enschede. Wij verwelkomen ook regelmatig bezoekers in onze beddenzaak uit andere steden zoals Almelo, Oldenzaal en Hengelo.

100% slagingskans

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Uit meer dan 50 beoordelingen scoorden we gemiddeld 9,4 uit 10

Ervaar het zelf en kom langs of bekijk het op webwinkelkeur.

Prima zaak

Prima zaak erg vriendelijke mensen ,wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere boxspring…

E. verdriet – 2 weken geleden

Top service

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Top service! Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed …

Younes – 3 weken geleden

Uitstekende voorlichting

Uitstekende voorlichting.

Fam. Nijland – 1 maand geleden

OP AFSPRAAK GEOPEND: UW VEILIGHEID, ONZE ZORG!
Wij hanteren de hoogste
hygiëne-standaarden tijdens het Coronavirus!

De Beddenconcurrent werkt standaard volgens hoge hygiënestandaarden. Op dit moment zijn deze standaarden extra aangescherpt! Voor uw veiligheid!

1

Mogelijkheid tot privé afspraak

Wilt u graag alle risico’s mijden?

 1. Iedere avond geopend op afspraak
 2. Bel ons voor een afspraak
 3. Mail ons voor een afspraak
Bellen MAilen

2

Adviesgesprekken

Privé afspraken maken het veiliger!

 1. Geen kans op besmetting van buitenaf
 2. Verkopers  houden gepaste afstand
 3. Onze winkel is extra gedesinfecteerd
bellen Mailen

3

Bezorgingen

Ook tijdens bezorgingen zijn wij alert!

 1. Bezorgers ontsmetten hun handen
 2. Bezorgers dragen handschoenen
 3. Minimale afstand van 1,5 meter
Bellen Mailen