Een goede nachtrust scoort beter!

Uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat uw bedrijf een hogere score/review krijgt wanneer een klant van een goede nachtrust heeft genoten. Slappe matrassen, vieze matrassen, kuilen in de matras of een boxspring zonder topper… allemaal voorbeelden van de manier waarop het in onze ogen “Niet zou moeten”.

De Beddenconcurrent gaat en staat voor kwaliteit en daarom hebben wij een speciale collectie hotelbedden ontwikkeld. De voldoen ruimschoots aan alle eisen van een geweldige nachtrust en daarbij hebben zij eveneens de praktische voordelen van het gebruiksgemak van een boxspring.

Zorgen voor een heerlijke nachtrust behoort tot de primaire behoeften van een Hotel of Bed en Breakfast. Investeren in deze primaire behoefte zorgt dan ook voor meer dan alleen een uitgeslapen nacht voor uw klant!

Bijvoorbeeld:

  • Betere reviews
  • Wederkerigheid
  • Positieve respons
  • Hogere omzet
  • Meer en nieuwe klanten
Norvic, a consious choice for your unconsious life!

“Onze ervaring ligt in het ontzorgen van onze klant! Wij adviseren, bezorgen en installeren… daarmee geeft u uw klant een zorgeloze nachtrust! “

Serta, we make the best Matress! Hofleverancier van ruim 5000 hotels!

De voordelen van een serta boxspring

‘s werelds beste matras
Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend en dat is niet voor niks! De uitgebalanceerde opbouw van Serta matrassen zorgt voor optimale ondersteuning en comfort. Voor u en voor uw klant. Matrassen hoeven niet te worden omgekeerd, wat zorgt voor een ontlasting van uw personeel.
 
 

LUXE EN COMFORT
Serta draagt bij aan de sfeer in uw interieur, en tilt uw slaapkamer naar een hoger niveau, daarnaast is Serta ook enorm praktisch met de bijpassende nachtkasten en storage banken
 
 

tailor made
Serta producten worden met de hand voor u op maat gemaakt. Vol passie worden de producten in elkaar gezet. Deze sublieme afwerking maakt de producten uniek in z’n soort.
 
 

SPANT DE KROON IN UW SLAAPKAMER
Bij Serta kunt u terecht voor de complete inrichting van uw slaapkamer. Van de boxspring tot het matras en van nachtkastjes tot het bedtextiel.

Niels Middelkamp
business support

24/7 bereikbaar

“Onze ervaring ligt in het ontzorgen van onze klant! Wij adviseren, bezorgen en installeren… daarmee geeft u uw klant een zorgeloze nachtrust! “