2500m2 showroom / 150 modellen
100% slagingskans
De mooiste merken zoals o.a.

           en vele andere…

Megastore Weerselo

Dichterbij dan je denkt!

Routebeschrijving vanuit Hengelo
Routebeschrijving vanuit Oldenzaal
Routebeschrijving vanuit Almelo
Routebeschrijving vanuit Enschede

Bezoek onze beddenwinkel in Weerselo

Ben je op zoek naar bedden en boxsprings van topkwaliteit, tegen een zeer aantrekkelijke prijs? Kom dan eens langs bij De Bedenconcurrent. In onze collectie zijn namelijk meer dan 150 verschillende boxsprings en bedden te vinden. Onze beddenwinkel in Weerselo is maar liefst 2500m2 groot en is daarmee de grootste beddenwinkel van Oost-Nederland!

Kom langs en kijk je ogen uit! Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve en duurzame merken als Business Class, Norvic en Serta. Bekijk een deel van onze boxsprings en bedden online en breng een bezoekje aan onze beddenwinkel in Weerselo om ons volledige assortiment te zien én uit te proberen!

Slapen is een genot!

Slapen op een boxspring is een bele­venis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor iedere nacht zorgeloos slapen.

Lekker ontspannen!

Een ontspannen lichaam werkt beter! Ben je goed uitgerust, dan voel je je fijner, heb je meer energie en dan kun je meer aan.  Een goede nachtrust mag dus niet ontbreken in de eisen en wensen van elke slaper. Een gedegen en goed slaapadvies, daarvoor kom je bij ons! Alle tijd, een goed advies, een passend aanbod en gegarandeerd de laagste prijs!

Laat je lichaam het uitproberen.

Gun je lichaam het ultieme slaapgenot! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? kom langs en laat je adviseren. Wij helpen je op basis van alle wensen en eisen een keuze te maken in de wereld van slapen. Welterusten en tot snel!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Uit meer dan 93 beoordelingen scoorden we gemiddeld 9,5 uit 10

Ervaar het zelf en kom langs of bekijk het op webwinkelkeur.

Prima zaak

Prima zaak erg vriendelijke mensen ,wij hadden een boxspring gekocht maar een paar dagen later zag ik op de site een nog veel mooiere boxspring…

E. verdriet – 2 weken geleden

Top service

Zeker de moeite waard om van Utrecht naar Weerselo te rijden. Top service! Echt mensen met kennis over bedden. Wij hebben een top bed …

Younes – 3 weken geleden

Uitstekende voorlichting

Uitstekende voorlichting.

Fam. Nijland – 1 maand geleden