Serta boxspring, de ultieme hotelbeleving bij jou thuis

UNIEKE SERTA SEIZOENSACTIE

Het grootste aanbod Serta bedden in Oost Nederland!

 SERTA, ’s werelds beste matras

Slapen betekent “tot rust komen” en herstellen van de afgelopen dag. Serta geeft ons nieuwe energie en zorgt ervoor dat onze hersenen beter in staat zijn om dingen te onthouden. Te weinig slaap heeft invloed op ons humeur, vermoeidheid en het maakt een mens slechter in staat dingen te onthouden. Serta. Een goede en prettige slaapomgeving is daarom een must!

Serta is een van de grootste en bekendste merken ter wereld op het gebied van zeer luxe matrassen en boxsprings. Serta heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van de meest geavanceerde slaap systemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame luxe materialen staat voor een garandeerde kwaliteit, met aandacht voor u. De luxe afwerking zorgt voor een geweldig uiterlijk.

In de wereld van boxsprings is Serta (van oorsprong Amerikaans) een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland. Ook u kunt dus genieten van een echte Serta in uw eigen slaapkamer. Dat maakt slapen tot een waar genot!

Een Serta bed als volwaardig interieurstuk

Serta bedden zijn meer dan zomaar een bed. Het zijn volwaardige interieurstukken die je laten voelen wat echt comfortabel slapen is. Kiezen voor een Serta boxspring is kiezen voor luxe, klasse en een stijlvolle uitstraling. In de wereld van het slaapcomfort staat Serta op nummer 2 van de best verkopende producenten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij 1.000 m² van onze 2.500 m² showroom met Serta hebben ingericht. Ontdek de vele prachtige en comfortabele Serta bedden hier in onze webshop.

Waarom Serta bedden zo uniek zijn

Een Serta boxspring is speciaal ontworpen voor het comfort van de slaper. Het is opgebouwd uit een luchtige structuur, bestaande uit een box met veren. Dankzij deze open structuur ademt je bed en zorgt het voor een maximum aan vochtregulatie. In een Serta bed slaap je altijd fris, ook in de zomer. Serta bedden bestaan uit een Serta boxspring in combinatie met een zeer comfortabel matras. Dankzij deze combinatie krijg je extra comfort en eveneens een hoge instap in het bed. Dit is bijvoorbeeld voor senioren of voor mensen die wat minder mobiel zijn een groot pluspunt. Daarnaast biedt een Serta boxspring een optimale steun aan je lichaam. De vele veren in de box zorgen ervoor dat je lichaam op heel wat drukpunten ondersteund wordt. Daardoor voorkom je rug- en nekklachten.

Ga voor maximale kwaliteit door te kiezen voor Serta

Serta producten worden met de hand gemaakt, wat de kwaliteit zeker ten goede komt. Met een Serta bed ben je 100% zeker van slaapcomfort en kwaliteit. Eens je een bed van Serta in huis hebt, wil je niks anders meer. De uitstekende kwaliteit in combinatie met de garanties zorgt dit ervoor dat de boxsprings jarenlang meegaan. Wij geven je graag advies als je niet goed weet welke boxspring van Serta je wilt kopen. Wij adviseren u graag in onze megastore in Weerselo.

Beddenzaak Oldenzaal
Bed kopen Oldenzaal

Kies je persoonlijk bed van Serta

Elke slaapkamer is anders en elke slaper is anders. Daarom vind je bij ons Serta bedden in diverse stijlen. Kies jij voor een moderne strakke afwerking of ga je liever voor een romantische Serta boxspring? We hebben ook Serta bedden met een stoere uitstraling en bedden met een retro kantje. Onze bedden zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Je stemt de kleur van de Serta boxspring af op je interieur en je eigen smaak. Zo creëer jij je eigen persoonlijke stijl dankzij onze Serta producten.

Creëer stijl in jouw slaapkamer met een Serta boxspring

Elke slaapkamer is anders en elke slaper is anders. Daarom vind je bij ons Serta bedden in diverse stijlen. Kies jij voor een moderne strakke afwerking of ga je liever voor een romantische Serta boxspring? We hebben ook Serta bedden met een stoere uitstraling en bedden met een retro kantje. Onze bedden zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Je stemt de kleur van de Serta boxspring af op je interieur en je eigen smaak. Zo creëer jij je eigen persoonlijke stijl dankzij onze Serta producten.

Kleed de slaapkamer stijlvol aan met een Serta bed

Naast Serta bedden hebben wij alles in huis om de slaapkamer tot een aangename ruimte om te toveren. Denk hierbij aan verlichting, nachtkastjes of een bank aan het voeteneinde van je bed. Uiteraard mag je ook de nodige kussens en dekbedden niet vergeten. Die vind je ook hier op onze website of bij ons in de showroom. Wij helpen jou graag om de  slaapkamer te stijlen, rekening houdend met je eigen stijl, voorkeuren en wensen. Je bestelt eenvoudig online of kom langs in de winkel en wij helpen graag bij het inrichten van jouw slaapkamer.

De Serta bedden en Serta boxsprings van De Beddenconcurrent zijn niet alleen populair bij mensen uit Oldenzaal. Wij verwelkomen ook regelmatig bezoekers in onze beddenzaak uit andere steden zoals Almelo, Enschede en Hengelo.

100% slagingskans