Massief eikenhout - Een natuurlijk gevoel aan een heerlijke nachtrust!

1,295.00
1,295.00
1,295.00

Accessoires

Aktie!
229.00
Aktie!
449.00

Ledikanten.. Dit wilt u toch ook?

Industrieel… landelijk… rust… en een heerlijk slaapgenot! Massief eikenhout, afgewerkt met mat zwarte gecoate accessoires maken de nieuwe ledikanten van Norvic tot een ware droom.

Of het nu een landelijke stijl is, een natuurlijke stijl, industrieel of modern… deze ledikanten misstaan in geen enkele slaapkamer!

Norvic Bedding

Een goede nachtrust is essentieel om ’s ochtends weer fris en fruitig de dag te beginnen. Met de brede collectie van fraai ontworpen ledikanten, hoogwaardige matrassen en stijlvolle accessoires wordt jouw droom slaapkamer stijlvol en eenvoudig samengesteld!

Norvic bij de Beddenconcurrent

Wij zijn uw winkel voor alle Norvic producten, waaronder: bedden, bedtextiel en accessoires. U vind bij ons bedden in alle uitvoeringen; zowel elektrisch als vlak met alle mogelijke denkbare accessoires. Onze dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals katoenen dekbedovertrekken, flanellen dekbedovertrekken en satijnen dekbedovertrekken. Eveneens bieden wij u een groot assortiment Matrassen, lattenbodems en kussens.

Accessoires

Buiten onze luxe Norvic bedden bieden wij eveneens ruime keuze aan overige producten. Kussens, dekbedden, matrassen en lattenbodems, allemaal in de hoogwaardige kwaliteit zoals u van ons mag verwachten.

Gratis bezorgd

Uw bed wordt volledig gemonteerd afgeleverd, inclusief een uitleg. En dat helemaal voor niets!

Service

Zoals u natuurlijk mag verwachten, bieden wij een uitmuntende service op onze producten. Naast gratis installatie en bezorging, staan wij natuurlijk ook voor andere vragen voor u klaar!