De nieuwe Cinderella Boxspring kollektie

1,899.00
1,899.00
1,899.00

Cinderella matrassen

NIEUW!
NIEUW!

Stel je eens voor…

Iedere dag wakker worden met Cinderella aan je zijde. Dat maakt de dag tot een dag om dromen waar te maken!

De meest luxe materialen, Ongekend oog voor detail, betoverend mooi en een ongekend ligcomfort. Dat wil jij toch ook?!

Cinderella Boxsprings

Een goede nachtrust is essentieel om ’s ochtends weer fris en fruitig de dag te beginnen. Met de brede collectie van fraai ontworpen bedden, hoogwaardige matrassen en stijlvolle accessoires wordt jouw droom slaapkamer stijlvol en eenvoudig samengesteld!

Cinderella bij de Beddenconcurrent

Wij zijn uw winkel voor alle Cinderella producten, waaronder: bedden, bedtextiel en accessoires. U vind bij ons Cinderellabedden in alle uitvoeringen; zowel elektrisch als vlak met alle mogelijke denkbare accessoires. Onze dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals katoenen dekbedovertrekken, flanellen dekbedovertrekken en satijnen dekbedovertrekken. Eveneens bieden wij u een groot assortiment Matrassen, lattenbodems en kussens. Uiteraard allemaal van de voor u bekende kwaliteit van Cinderella. Kijk rustig rond in onze online textiel shop en laat u verassen door het ruime aanbod van onze producten.

Accessoires

Buiten onze luxe Cinderella bedden bieden wij eveneens ruime keuze aan overige producten. Kussens, dekbedden, matrassen en lattenbodems, allemaal in de hoogwaardige kwaliteit zoals u van ons verwacht.

Gratis bezorgd

Uw bed wordt volledig gemonteerd afgeleverd, inclusief een uitleg. En dat helemaal voor niets!

Hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardige materialen, luxe stoffen en minimaal 500 pocketveren m2. Cinderella biedt het ultieme slaapcomfort!

Service

Zoals u natuurlijk mag verwachten, bieden wij een uitmuntende service op onze producten. Naast gratis installatie en bezorging, staan wij natuurlijk ook voor andere vragen voor u klaar!